Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan Alpint distriktsläger 2019

23 SEP 2019 21:23
  • Uppdaterad: 23 SEP 2019 21:23

Nu har hösten  kommit med stor steg och barmarks träningar hålls i
full gång inför vinter säsong  i distriktet . Alla klubbar i distriktet håller på planera sin verksamhet för vinter säsong så även AK har gjort detta och planerat ett distrikts läger . . Efter att i fjol varit tvungna att ställa in lägret på grund av snöbrist gör vi ett nytt försök och denna gång i Idre. Vi bokade 12 st stugor och  kommer att bo i 6-bäddsstugor belägna i Centrumbyn  Upplägget kommer bli som tidigare år. För att allt ska fungera som det ska och att vi ska kunna genomföra detta lägret på ett bra och strukturerad sätt då måste vi hjälpas åt. Vi ska ha en samordnare för lägret och  varje  klubb ska bistå med två tränare .  Vilka tränare är och deras kontakt uppgift ska anmälas till This is a mailto link  senast den 06/10-2019. Efter att vi har fått namn på tränarna  från varje klubb kommer vi planera ett möte  längre fram på slutet av oktober.
Ni får sprida ut inbjudan i respektive klubbar , åkare  och era medlemmar .Inbjudan även kommer ligga på VSF-s hem sida , vwww.vastergotland.skidor.com
Hoppas verkligen att i år kommer bli många som åker med. För dem som har varit med tidigare år vet att vi har riktigt roligt och det vill vi dela med ännu fler.

Med vänliga hälsningar Eran

Alpina Kommittén

 

INBJUDAN

Skribent: Niclas Wiik
Epost: This is a mailto link

Aktivitetskalender

Boka Emit

Ställning Västgötacupen 2019-2020

 

Lilla världscupen Alpint 2019-2020

Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103