Hoppa till sidans innehåll

Rapport Folksam Cup 2019

21 MAR 2019 11:19
Vi vill bara skicka ett stort tack för en fantastisk helg i Torsby. Västergötland har som lag gjort en grym prestation under Folksam Cup ......
  • Uppdaterad: 21 MAR 2019 11:19

Hejsan,

 Flera av er har dessutom genomfört era bästa skidlopp när det betydde som mest. Vi slutar på en 6:e plats, mindre än 1 poäng ifrån pallen!! Vi slår Jämtland/ Härjedalen!! Ni ska vara jättestolta!

Det är en otrolig förmån att få vara med som ledare för er, inte bara på Folksam Cup utan också på dom aktiviteter som vi genomfört under året. Flera barmarksläger under sommar och höst, samlingen på Flämslätt, snölägret i Sjusjøen och träningsträffarna innan USM. Ni möter alltid upp med ett leende och ger alltid max på övningar och tester. Gemensamt har vi skapat en fin grupp med mycket positiv energi och med väldigt duktiga skidåkare!

Vi skickar ett extra stort tack till Vallateamet som hade allt annat än en lugn helg. Om jag minns rätt så åkte vi under söndagens tävling på ruggade skidor, skidor med burkvalla, klister och klister med täckning. Ni har stor del i våra ungdomars framgång, tack!

Tack även till alla föräldrar på plats utmed spåret, ni skapade härlig stämning!

Hoppas vi får se er på Västgötaavslutningen på söndag!

Bästa skidhälsningar

Fredrik & Petra

Skribent: Niclas Wiik
Epost: This is a mailto linkBoka Emit

Ställning Västgötacupen 2019-2020

Lilla världscupen Alpint 2019-2020

Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103