Gå till innehåll

SSF

Övergripande nyheter SSF • Ansök om bidrag – extra insats för Unga ledare


  Nu lägger vi in en extra växel för att stimulera utveckling och utbildning av unga. Ansök om stöd via Idrottsmedel för att skapa förutsättningar att utveckla era unga ledare.
  Läs mer

 • Porträttbilder stipendiemottagarna Elitidrottstipendiet 2023. Foto. Bildbyrån.

  Elitidrottsstipendiet till fyra ambitiösa elitsatsande tjejer


  Det är många av våra idrottare som både studerar och satsar elitnivå. Nu får fyra av dem ett välkommet tillskott i kassan genom RFs och Svenska Spels elitidrottsstipendium 2022/2023.
  Läs mer

 • Svenska Skidförbundets nyhetsbrev.

  Senaste nytt från Skid- och snowboardsverige


  Har du koll på vad som händer i Skid- och snowboardsverige? Anmäl dig till Svenska Skidförbundets nyhetsbrev för att inte missa senaste nytt.
  Läs mer

 • Skid-och snowboardgymnasier.

  Besök någon av landets skid- och snowboardgymnasium


  Den 1 oktober öppnar ansökningsperioden för landets skid- och snowboardgymnasium. Under hösten arrangerar många skolor öppet hus eller erbjuder individuella besöksdagar. Ta chansen att besöka en skola du är nyfiken på för att få en inblick i hur livet på ett skidgymnasium kan se ut.
  Läs mer

 • Anläggningsforum

  Anläggningsforum - Arvsfonden


  Nu kör vi igång anläggningsforum för denna säsongen! Först ut är Arvsfonden som berättar mer om sin verksamhet och vilka möjligheter som finns för att ansöka om medel hos dem.
  Läs mer

 • Big Day Out. Foto: Daniel Bernstål.

  OBOS delar ut 1 miljon till föreningar – ansök senast 1 oktober


  Vad drömmer er förening om för en bättre framtid? Genom fonden OBOS Jubel kan föreningar ansöka om pengar för att skapa eller utveckla aktiviteter för barn och unga. Skicka in er ansökan senast 1 oktober 2023.
  Läs mer

 • Bild med text En fluorfri framtid - webbinarier

  En fluorfri framtid – inbjudan webbinarier


  Välkommen att delta i våra webbinarier där du får ökad kunskap och möjlighet att få svar på många frågor kring fluorförbudet. Webbinarierna riktar sig till samtliga SSFs idrotter.
  Läs mer

 • Bild med text En fluorfri framtid - roadshow

  En fluorfri framtid – besök vår roadshow


  Besök Svenska Skidförbundets Roadshow för en fluorfri framtid där du bland annat får lära dig hur vinterns fluorkontroller fungerar. Första stopp blir Ulricehamn den 13 september följt av Falun den 26 september.
  Läs mer

 • Generalsekreterare Pernilla Bonde. Foto: Tomas Blijdenstein

  Första dagen på jobbet


  I dag, den 4 september, gör Pernilla Bonde sin första arbetsdag som generalsekreterare på Svenska Skidförbundet. Vi ställer några snabba frågor till Pernilla så här första dagen på jobbet.
  Läs mer

 • Carl Söderlund under VM i Cortina d’Ampezzo, Italien.

  VM i grässkidor i full gång – följ tävlingarna live


  Vintern närmar sig men i italienska Cortina d’Ampezzo är VM i grässkidor i full gång. Under de två första tävlingsdagarna har de svenska åkarna levererat fina resultat med flera personbästan i mästerskapssammanhang.
  Läs mer
Senast uppdaterad
2023-05-03
Publicerad
2022-12-12
Skribent
Tom Mårtensson

Huvudsponsor